Masks of Nyarlathotep

En bange købmand

Og en guide

Gruppen beslutter sig for at skaffe en guide til at hjælpe dem rundt. Den første, Hakim, viser sig at være en svindler og forsvinder, hjulpet af sine 3 store storebrødre, med en pose penge. Dernæst lykkes det at få fat i Ma’muhd, en hjemløs, men tilsyneladende ærlig dreng på 10-12 år.

Først går turen til Egyptisk museum. Her møder gruppen kort den karismatiske Dr. Ali Kafour. Da Kafour hører gruppens ærinde, tilbyder han dem at mødes på hans kontor om aftenen til middag. Gruppen takker pænt ja.

Det lykkes at opspore Faraz Najir’s butik i en ganske gammel del af Cairo. Øjeblikkelig efterforskerne begynder at spørge til Elias og Carlyle, løber Faraz ud i baglokalet. Få sekunder senere kommer kan farende med en kost for at jagte gruppen ud. Udenfor samler der sig hurtigt en menneskemængde. Faraz skubber Bartholomew omkuld og gruppen trækker sig tilbage. Bartholomew opdager hurtigt, at hans pung mangler. I stedet ligger der en seddel, hvorpå der står “Den sorte giraf kl 14 på”. Gruppen finder den pågældende testue og sætter sig til at vente.
Faraz dukker op kl 14 med udtrykt paranoia. Han fortæller at han var nødt til at afvise gruppen tydelige, da der er megen lyssky kultaktivitet i den gamle del af byen. Han tilbyder at dele sin viden for 20 pund.

Roger Carlyle var interesseret i oplysninger og artefakter der var relateret til den sorte Farao. Carlyle havde købt En buste af den sorte Farao og en slags krone med Zirkunium sten indlagt. Faraz havde også “tilvejebragt” en gammel skriftrulle, der skulle fortælle hvor mumien var begravet og havde fået et klækkeligt beløb for det.

Efter han var blevet kontaktet af Elias, var han kommet under skærpet opsyn fra en eller flere kulter og havde brugt de fleste af pengen på at sende hans hustru og tre børn til Frankrig.

Han mener det er de samme mennesker der står bag tyveriet af mumien fundet af Clive ekspeditionen.

Comments

Johnni

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.