Masks of Nyarlathotep

Interview med Barrington

Howard møder Barrington

Howard beslutter sig til at opsøge Inspektør Barrington, mens Andrew og O’Hara Kigger på billeder. Barrington er en metodisk efterforsker, der er kommet på “De egyptiske mord”-sagen efter hans forgænger forsvandt for et års tid siden. Barrington antager at han er blevet myrdet. Barrington er yderst hjælpsom og kan bidrage med følgende oplysninger:

- Sagen er døbt “de egyptiske mord”, da 17 af de dræbte har været af egyptisk afstamning.
- Jackson Elias har været afhørt som fagspecialist. Han mener at flere af mordene har haft rituelt tilsnit og mener at det har rødder i “Den sorte Pharaos broderskab”, en egyptisk dødskult.
- Edward Gavigan har ligeledes været afhørt. Han har hørt om broderskabet, men mener ikke der er en nutidig, aktiv gren af samme.
- Mange af de myrded har haft gang i “Den Blå Pyramide”, en egyptisk natklub i Soho. Klubben har været under observation, men der er ikke fundet noget særligt.
- 3 af de myrdede havde haft omgagn med Tewfik Al-Sayed. Al-Sayed er krydderihandler og tjente oprindeligt pengene til at åbne butik som egypten guide for flere egypten ekspeditioner for Penhew Foundation. Skygning har ikke røbet nogen sammenhæng med mordene.

Comments

Johnni

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.